logo llorenc frase

L’Acadèmia Llorenç porta més de 30 anys preparant als aspirants per a superar les diverses fases d’una oposició. Oferim a tots els aspirants l’opció d’aconseguir el seu objectiu: ser Bomber/a. I per aconseguir-ho es necessita molt d’esforç, dedicació, inversió (temps i diners), treball dur, inclús fracassos...és per això de la nostra feina.

Estem ubicats des de fa molts anys a Hospitalet Nord, un complex esportiu municipal d’Hospitalet de Llobregat, molt pròxim a Barcelona. On preparem la part física durant tot l’any. La part teòrica, impartim diversos cursos de diferents nivells durant l’any. I la pràctica de camió i les entrevistes es treballen en el moment que la oposició està en moviment.

Resum dels horaris de les físiques i cursos teòrics:

  • S’entrena els 5 dies de la setmana, en dos possibles grups. Un grup pel matí que entrena de 7.30 h a 10 h i un grup per la tarda de 16.30 h a 19 h. Les dues hores i mitja d’entrenament són sempre dirigits pels entrenadors.
  • Pels cursos teòrics heu d’estar atents a la web o a les xarxes socials per assabentar-vos dels mateixos. Depenent del curs es treballa entre 3 a 4 dies a la setmana en un sol grup, per les tardes.

Pròximament obrirem a la zona de Tarragona per la preparació de les físiques de qualsevol convocatòria.

Done’m a tots els opositors una app gratuïta per conèixer el seu nivell en la part teòrica i la podeu descarregar en el següent enllaç: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.llorenc.llorencquiz

Per qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres o visiteu la nostra web: http://www.llorenc.com

 
Les Cookies ens faciliten poder-vos donar un bon servei. Amb l'ús dels nostres serveis acceptes l'ús de les cookies.
Més informació. Ok