Està clar que tot aquell que es troba lluitant entre tants aspirants per aconseguir una de les poques places ofertades, sap bastant bé quin és el fi del seu sacrifici. On si més no on està el fi esperat.

Molt possiblement ha fet ja moltes campanyes forestals i ha viscut la feina de bomber en la seva pell o simplement s'ha endinsat en aquest món amb infinitat  d'històries i converses amb altres amics, coneguts, familiar bombers. 

Sabem, de fet ja ens ho diuen les bases, que un cop hagin acabat les mèdiques i entrevistes, si estem dins dels primers escollits, passarem a una fase de formació i preparació específica per poder entrar a desenvolupar la tasca de bomber.  Començarem guiats pels més veterans però amb coneixements suficients per començar a exercir.

 

Creiem, si més no estem bastant segurs, que tot bomber recorda la seva època de formació a l’escola com una etapa increïble. On aquells que et vas trobant durant el procés de selecció i en certa manera veus com a rivals, esdevenen companys de moments molt especials i poc a poc els sents com a família.

Us volem compartir un vídeo recull del procés de formació dels bombers de Barcelona promoció 2014. Esperem que us motivi tant a aquells que esteu ja a la recta final de la oposició de Bombers de Barcelona com a tots els que esteu per començar en el procés selectiu de Bombers de la Generalitat.

Creiem que us agradarà! Molts ànims i molta motivació. La feina s’ho val!

 
Les Cookies ens faciliten poder-vos donar un bon servei. Amb l'ús dels nostres serveis acceptes l'ús de les cookies.
Més informació. Ok