60 places 2015 bomber copia

Seixanta Noves places de bombers

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona del 30 de desembre ha aprovat l’oferta pública d’ocupació parcial per a l’exercici 2015. Durant aquest any, el Govern municipal convocarà un total de 100 places noves en la categoria d’agent per entrar a la Guàrdia Urbana de Barcelona i de 60 places per entrar a formar part dels Bombers de Barcelona.

 

 

 

 

 

A partir d’aquest moment, el consistori prepararà les bases de la convocatòria que seran sotmeses a l’aprovació de la Comissió de Govern. Posteriorment es publicaran al Butlletí Oficial de la Província (BOP), al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). A partir d’aquesta última publicació, els candidats tindran 20 dies per presentar la sol·licitud. Aquest tràmit es podrà fer telemàticament a través del lloc web de l’Ajuntament de Barcelona, www.bcn.cat, en l’apartat de tràmits i gestions, o bé excepcionalment presentant-la al Registre General de l’Ajuntament de Barcelona o en qualsevol de les formes previstes pel règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 

La convocatòria del 2015 per als futurs agents i bombers es farà en règim d’oposició lliure, i estarà oberta a persones de nacionalitat espanyola i que compleixin els requisits establerts a les bases.

Amb aquesta nova convocatòria, que se suma a les dels anys anteriors, el Govern pretén impulsar la renovació d’aquests dos cossos de seguretat i d’emergències per disposar d’un servei de màxima qualitat i eficiència i poder oferir una bona resposta a la ciutadania. El primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, ha destacat la importància de la nova convocatòria, perquè permet avançar en l’objectiu de tenir uns cossos de seguretat i d’emergència de primer nivell, ja que “la seguretat i la convivència són una de les prioritats principals del Govern municipal, i el nostre compromís és seguir treballant a peu de carrer, prevenint els problemes i intervenint de forma eficient”.

 

FONT: http://eldigital.bcn.cat/

 
 
Les Cookies ens faciliten poder-vos donar un bon servei. Amb l'ús dels nostres serveis acceptes l'ús de les cookies.
Més informació. Ok